"För ett nytt ledarskap för Sverige!"

Rickard Nordin

Ensamstående pappa och klimat- och energipolitisk talesperson i riksdagen (C) med intresse för e-sport. Streamar på Twitch och driver personvalskampanj i Gbg.

Göteborg| Centerpartiet| Miljö| Val| Riksdagen| Arbetslöshet| jobb| Riksdag| Energi| Bostäder| Media| Personval| Klimat| Stadsmiljö| Kollektivtrafik| Biljettsystem| Västtrafik| Skatt| Barn| Cyklism| Träd| e-sport| solel| förnybar energi| Infrastruktur

23

sep

Maktsamling och direktverkande el

söndagen den 23 september 2007

En helg efter att Kampanjen i Göteborg gått av stapeln har nu även förbundet kickat igång sin kampanj. Tyvärr missade jag släppet, eftersom jag och Maria var nere på expeditionen och kopierade reseräkningar och utvärderingar.

Nåväl, jag tror säkert att allt kommer bli riktigt bra och det känns som om helgen varit lyckad, även om det hade varit skönt att inte dumt nog ta på sig en massa ansvar för saker som man egentligen inte behöver ta på sig ansvar för.

Nu har jag dessutom äntligen kommit på ett ämne till min insändare som kommer i veckan. Ett stopp på användandet av direktverkande el i byggandet av nya hus från och med 2010. Det finns ingen som helst anledning att bygga nya hus som använder en så ineffektiv uppvärmningsmetod. Ska vi spara energi så måste vi börja ta krafttag och även om det kanske inte är några gigantiska mängder bostäder och byggnader som berörs, så är det ett steg i rätt riktning. Det gamla konverteringsbidraget borde dessutom återinföras. Det finns fortfarande mängder med människor som har oljepanna och annan olämplig uppvärmning Tack Markus för idéerna, du är alltid klok.

Nu ska jag börja uppladdningen inför nästa veckas stora händelse, så det blir pasta hela veckan och minst 8 gärna 9-10 timmars sömn varje natt. Ingen väckerklocka alls…

2

Visa/dölj kommentarer (2)