"För ett nytt ledarskap för Sverige!"

Rickard Nordin

Ensamstående pappa och klimat- och energipolitisk talesperson i riksdagen (C) med intresse för e-sport. Streamar på Twitch och driver personvalskampanj i Gbg.

Göteborg| Centerpartiet| Miljö| Val| Riksdagen| Arbetslöshet| jobb| Riksdag| Energi| Bostäder| Media| Personval| Klimat| Stadsmiljö| Kollektivtrafik| Biljettsystem| Västtrafik| Skatt| Barn| Cyklism| Träd| e-sport| solel| förnybar energi| Infrastruktur

30

sep

Det omöjliga tar bara lite längre tid

söndagen den 30 september 2007


Somliga spenderar ett helt liv utan att lyckas. Vissa försöker inte ens för att det helt enkelt inte går. Andra lyckas på sitt sjunde försök. ”Våra flickor” lyckades i år.

TA´I, denna underbara helg med scouttävlingar och klurendrejerier ute i de småländska skogarna. Detta år var vi lite extra taggade, lite mer på tårna och hade lite mer spring i benen. Nu spelade allt det där inte så stor roll, för det var den samlade kunskapen under kvällen som fällde avgörandet i slutändan och där var vi helt enkelt snäppet bättre denna gången. Att Markus O och undertecknad har som spetskompetens TP-kunskap gjorde ju inte läget sämre.

Jag kom hem och satte på TV:n och såg Tyskland vinna fotbolls-VM för damer. Trots det så känns det som om vi faktiskt var lite gladare än de. För vi hade kämpat i ett dygn i regn och rusk, vi hade gnuggat geniknölarna på chiffer som vi inte lyckades lösa och vi hade utmanat och blivit utmanade i de mest bisarra grenar och gått segrande ur striden. Nu är det omöjliga uppnått och vi är löjligt stolta och adrenalinkicken lär sitta i en vecka efteråt…

Nu finnns det en blogg från Hult på bloggkartan!

0