"Din gröna liberal från Göteborg"

Rickard Nordin

Riksdagsledamot och Ordförande för Centerpartiet i Göteborg. Ledamot av kollektivtrafiknämnden som tycker att det är alldeles för lite grönt och frihet i Västsverige.

Göteborg| Centerpartiet| Miljö| jobb| Val| Arbetslöshet| Riksdagen| Media| Bostäder| Kollektivtrafik| Stadsmiljö| e-sport| Infrastruktur| Träd| Riksdag| Järnväg| Arbetsförmedlingen| byråkrati| USA| Barn| Cyklism| Personval| Biljettsystem| Energi| Västtrafik

05

okt

Kulturnatta

fredagen den 5 oktober 2007

Ikväll är det Kulturnatta i Göteborg. Bra arrangemang tycker jag, även att jag sitter hemma i min soffa och ser ett gammalt Heroes-avsnitt och annan skit. Inte på humör idag…

Hur eller hur behöver vi mer kultur i samhället och då är arrangemang som detta helt underbart bra för att folk ska öppna ögonen för kulturen. Inte för att jag är någon stor kulturälskare själv, men jag förstår de som är. Synd bara att det bara är en gång om året.

Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on Facebook0

0