"För ett nytt ledarskap för Sverige!"

Rickard Nordin

Ensamstående pappa och klimat- och energipolitisk talesperson i riksdagen (C) med intresse för e-sport. Streamar på Twitch och driver personvalskampanj i Gbg.

Göteborg| Centerpartiet| Miljö| Val| Riksdagen| Arbetslöshet| jobb| Riksdag| Energi| Bostäder| Media| Personval| Klimat| Stadsmiljö| Kollektivtrafik| Biljettsystem| Västtrafik| Skatt| Barn| Cyklism| Träd| e-sport| solel| förnybar energi| Infrastruktur

04

sep

Grupptips

torsdagen den 4 september 2008

Även om undertecknad fortfarande håller stånd mot det starka sociala trycket att gå med i Facebook, så ska jag här göra ett avsteg, om än ett ytterst litet sådant och rekommendera en grupp som startats i dagarna:
http://www.facebook.com/group.php?gid=39386964032

En stor eloge till Elin och David som dragit igång detta, man blir så sjukt taggad!

0