"För ett nytt ledarskap för Sverige!"

Rickard Nordin

Ensamstående pappa och klimat- och energipolitisk talesperson i riksdagen (C) med intresse för e-sport. Streamar på Twitch och driver personvalskampanj i Gbg.

Göteborg| Centerpartiet| Miljö| Val| Riksdagen| Arbetslöshet| jobb| Riksdag| Energi| Bostäder| Media| Personval| Klimat| Stadsmiljö| Kollektivtrafik| Biljettsystem| Västtrafik| Skatt| Barn| Cyklism| Träd| e-sport| solel| förnybar energi| Infrastruktur

14

sep

Mot Karlstad

söndagen den 14 september 2008

På torsdag bär det av till Karlstad då jag och Elin (ombudskvinna) ska kampanja på skola och ha inbjudningsträff med Europatema på kvällen. Givetvis är alla som redan är medlemmar också välkomna! Det blir EU-diskussioner och vi förklarar hur valet till Europaparlamentet går till och vad som är viktigt att tänka på.

Precis kommit hem efter att ha tränat beachvolley. Det är fantastiskt hur mycket bättre man kan bli på bara två timmars träning med tränare. Nu får du passa dig Marie. Att jag dessutom blev tvåmålsskytt i fredagens fotbollsmatch, vilket inte hänt på åratal bådar gott inför morgondagens match. Formen är på topp, även om kroppen inte är det ;-)

1

Visa/dölj kommentar (1)