"För ett nytt ledarskap för Sverige!"

Rickard Nordin

Ensamstående pappa och klimat- och energipolitisk talesperson i riksdagen (C) med intresse för e-sport. Streamar på Twitch och driver personvalskampanj i Gbg.

Göteborg| Centerpartiet| Miljö| Val| Riksdagen| Arbetslöshet| jobb| Riksdag| Energi| Bostäder| Media| Personval| Klimat| Stadsmiljö| Kollektivtrafik| Biljettsystem| Västtrafik| Skatt| Barn| Cyklism| Träd| e-sport| solel| förnybar energi| Infrastruktur

21

sep

Mot Umeå också!

söndagen den 21 september 2008

Nu är det ett himla resande på mig!
Dags att dra norröver mot Västebotten och Umeå. Där blir det skolbesök och inbjudningsträff i björkarnas stad. Temat är HBT, men misstänker att det kommer diskuteras lite Europaparlamentsval också, eftersom medlemsomröstningen fortfarande pågår och uppslutningen varit lite si och så.

Ta chansen och rösta, det är viktigt att visa på hur man vill att valsedeln ska se ut. Sen skadar det ju inte om det trillar in en röst eller två på undertecknad. Kan behövas sättas lite mer fokus på vart EU är på väg och lite mindre klyschor om mindre ”gurkstorleksbeslutande” och mer klimatfokus.

0