"För ett nytt ledarskap för Sverige!"

Rickard Nordin

Ensamstående pappa och klimat- och energipolitisk talesperson i riksdagen (C) med intresse för e-sport. Streamar på Twitch och driver personvalskampanj i Gbg.

Göteborg| Centerpartiet| Miljö| Val| Riksdagen| Arbetslöshet| jobb| Riksdag| Energi| Bostäder| Media| Personval| Klimat| Stadsmiljö| Kollektivtrafik| Biljettsystem| Västtrafik| Skatt| Barn| Cyklism| Träd| e-sport| solel| förnybar energi| Infrastruktur

14

okt

Medlemsomröstningen till EP-listan klar

tisdagen den 14 oktober 2008

Så var då medlemsomröstnigens resultat klar. Centerpartiets medlemmar har fått chansen att säga sitt om vem de vill ska stå på EP-valslistan. Jag kan bara beklaga att mitt namn inte fanns med bland de 20 översta. Visserligen ska nu valberedningen säga sitt och det ska bli intressant att se vilka omkastningar som blir, jag funderar på om alla som fanns med verkligen har tänkt igenom det här och om de faktiskt kan tänka sig att spendera 5 år i Bryssel och vad de egentligen ska göra där. Men det litar jag på att valberedningen undertsökar och oavsett vad de kommer fram till tror jag att Centerpartiets medlemmar har gjort ett bra val, kanske inte samma som mig, men ändock ett bra val.

Jag vill passa på att gratulera de CUF:are som hamnat på top 20. Marie Wickerberg kom på en 6:e plats, kanske något lägre än vad jag hoppats på, men jag tycker hon ska upp ett eller ett par snäpp innan det hela är över. Stort grattis också till Karin Fälldin, ex-göteborgskan som flyttat till Örebro och överraskande spöar sin sambo i omröstningen.

Det jag framförallt vill med detta inlägg är att tacka alla fantastiska människor som röstat på mig, men också berättat om hur passande de tycker att jag är till ett sådant uppdrag. Ni ger mig massor av energi och det ska bli skoj att vara ute och kampanja i EP-valet, det är ju trots allt dessa frågor jag studerat i 4år. Jag är glad för ert stöd och hoppas kunna återgälda det. Nu ser vi fram emot valberedningens förslag och framtidskonventet, sen är det bara att ligga i, 3 mandat kvällen den 7 juni är inte omöjligt!

0