"För ett nytt ledarskap för Sverige!"

Rickard Nordin

Ensamstående pappa och klimat- och energipolitisk talesperson i riksdagen (C) med intresse för e-sport. Streamar på Twitch och driver personvalskampanj i Gbg.

Göteborg| Centerpartiet| Miljö| Val| Riksdagen| Arbetslöshet| jobb| Riksdag| Energi| Bostäder| Media| Personval| Klimat| Stadsmiljö| Kollektivtrafik| Biljettsystem| Västtrafik| Skatt| Barn| Cyklism| Träd| e-sport| solel| förnybar energi| Infrastruktur

15

okt

Äntligen!

onsdagen den 15 oktober 2008

Likt Gert Fylking kan jag inte låta bli att utbrista i dessa numera klassiska ord. Jag talar inte om Nobelpristagare i Litteratur som jag för övriga aldrig känner igen ändå, utan om Göteborgs kommunstyrelse

Idag kom beskedet.
Göteborg skall ställa etiska och sociala krav på sin upphandling!

Det var verkligen på tiden! Efter en hel del jobb och små listiga samarbeten över parti- och blockgränserna kan jag nu konstatera att min stora fråga i Göteborgspolitiken är avgjord på precis det sättet som jag ville från början, trots motsträviga politiker i ett flertal partier.

Det personliga korståget har under vägen plockat upp bl.a. SKTF:s ordförande och mp:s Emelie Persson varit. Utan dem hade det varit svårare att få igenom det hela.

Den som vill läsa hela beslutet hittar det på Göteborgs hemsida. Det är yrkandet från s,mp,kd,fp,m som gick igenom tillsammans med tjänsteutlåtandet. Än en gång – Äntligen!

1

Visa/dölj kommentar (1)