"Din gröna liberal från Göteborg"

Rickard Nordin

Riksdagsledamot och Ordförande för Centerpartiet i Göteborg. Ledamot av kollektivtrafiknämnden som tycker att det är alldeles för lite grönt och frihet i Västsverige.

Göteborg| Centerpartiet| Miljö| jobb| Val| Arbetslöshet| Riksdagen| Media| Bostäder| Kollektivtrafik| Stadsmiljö| e-sport| Infrastruktur| Träd| Riksdag| Järnväg| Arbetsförmedlingen| byråkrati| USA| Barn| Cyklism| Personval| Biljettsystem| Energi| Västtrafik

17

okt

I Georgien och Azerbajdzjan

fredagen den 17 oktober 2008

Jag kommer att befinna mig på resande fot den kommande veckan och för de som är mer sugna på att följa mina äventyr rekommenderar jag resedagboken. Ska föröka uppdatera den, men man vet ju aldrig med internetuppkopplingar på den azeriska landsbygden ;-)

Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on Facebook0

0