"För ett nytt ledarskap för Sverige!"

Rickard Nordin

Ensamstående pappa och klimat- och energipolitisk talesperson i riksdagen (C) med intresse för e-sport. Streamar på Twitch och driver personvalskampanj i Gbg.

Göteborg| Centerpartiet| Miljö| Val| Riksdagen| Arbetslöshet| jobb| Riksdag| Energi| Bostäder| Media| Personval| Klimat| Stadsmiljö| Kollektivtrafik| Biljettsystem| Västtrafik| Skatt| Barn| Cyklism| Träd| e-sport| solel| förnybar energi| Infrastruktur

17

nov

Ny bok ute

tisdagen den 17 november 2009

Det är inte varje dag ens vänner släpper en bok. Visserligen är det bara förordet som är ute på Podcast, men boken kommer inom några veckor, så se det hela som en försmak.

Det är inte utan att man är lite avundsjuk. Jag hade också velat skriva en bok av det slaget, jag ser fram emot att få läsa den från pärm till pärm. Hittills har jag bara hört spridda stycken och det verkar lovande.
Lycka till Magnus!

0