"För ett nytt ledarskap för Sverige!"

Rickard Nordin

Ensamstående pappa och klimat- och energipolitisk talesperson i riksdagen (C) med intresse för e-sport. Streamar på Twitch och driver personvalskampanj i Gbg.

Göteborg| Centerpartiet| Miljö| Val| Riksdagen| Arbetslöshet| jobb| Riksdag| Energi| Bostäder| Media| Personval| Klimat| Stadsmiljö| Kollektivtrafik| Biljettsystem| Västtrafik| Skatt| Barn| Cyklism| Träd| e-sport| solel| förnybar energi| Infrastruktur

15

sep

Det finns fler i LO än sossar

onsdagen den 15 september 2010

Idag skriver 11 Centerpartister på SvD:s debattsida om varför det är dumt att LO skänker miljontals kronor till Socialdemokraterna. De är alla medlemmar i LO-förbund och visar att det finns en bred spridning av medlemmar.

Det är också kul att se att det går framåt i undersökningarna. Aftonbladet inleder med rubriken: ”Vind i seglen för Centerpartiet” – tja, vad ska man säga – det går bra nu!

Själv drar jag vidare från Studium med SFI-elever till Lindholmens tekniska gymnasium och däremellan lunchutdelning utanför Handels. Jag pratar om att grunden för nya jobb är nya företag. Utan dem är det ingen som anställer och ingen som betalar in skatt för att vi ska kunna anställa människor inom välfärden. Här ska kämpas ända in i kaklet! 800 kryss är möjligt!Andra bloggar:
Mikael Andersson, Magnus Andersson, Frank Thorén Hall, Johan Hedin, Per Ankersjö

0