"Din gröna liberal från Göteborg"

Rickard Nordin

Riksdagsledamot och Ordförande för Centerpartiet i Göteborg. Ledamot av kollektivtrafiknämnden som tycker att det är alldeles för lite grönt och frihet i Västsverige.

Göteborg| Centerpartiet| Miljö| jobb| Val| Arbetslöshet| Riksdagen| Media| Bostäder| Kollektivtrafik| Stadsmiljö| e-sport| Infrastruktur| Träd| Riksdag| Järnväg| Arbetsförmedlingen| byråkrati| USA| Barn| Cyklism| Personval| Biljettsystem| Energi| Västtrafik

16

sep

Rickard Nordin – En joker i leken

torsdagen den 16 september 2010

GT har listat alla Göteborgskandidater som vill in i riksdagen och jag har fått epitetet Joker.

De kanske har tänkt på hur lite det faktiskt krävs för att kryssa sig om. 800 kryss är senaste bedömningen för en Centerpartist i Göteborg enligt opinionsundersökningarna. Jag vet redan många som kryssat mig. Jag får sms, mejl och kommentarer dagligen. Det går bra och det ska bli otroligt spännande att se resultatet på söndag (och personröstsresultatet på onsdag!)

Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on Facebook0

0