"För ett nytt ledarskap för Sverige!"

Rickard Nordin

Ensamstående pappa och klimat- och energipolitisk talesperson i riksdagen (C) med intresse för e-sport. Streamar på Twitch och driver personvalskampanj i Gbg.

Göteborg| Centerpartiet| Miljö| Val| Riksdagen| Arbetslöshet| jobb| Riksdag| Energi| Bostäder| Media| Personval| Klimat| Stadsmiljö| Kollektivtrafik| Biljettsystem| Västtrafik| Skatt| Barn| Cyklism| Träd| e-sport| solel| förnybar energi| Infrastruktur

18

sep

800 kryss – det går att uppnå!

lördagen den 18 september 2010

Nu är det ett dygn kvar.
Jag kampanjar in i det sista.
Det är så otroligt många som redan berättat att de kommer kryssa mig. Fler än vad jag trott och det känns som om det kommer gå vägen. Men det krävs några kryss till. Det krävs att släkt, vänner och andra pratar med en person till, drar med sig mamma eller pojk-/flickvännen och går till valurnorna imorgon. Det krävs 800 kryss till riksdagen och 150 till kommunen. Det är en droppe i havet. Jag kan nog redan nu namnge uppåt 100 personer som sagt att de ska rösta på mig. Tar de med sig en vän, plus att alla de debatter jag varit på har givit något så är det nära. Lägg till flygblad, alla brevlådebesök och samtal i valstugan så är det verkligen möjligt. Men det är inte klart. Gör en liten insats till, skicka ett SMS, prata med en vän och kom sedan och fira med mig imorgon kväll! Jag finns på Norra Allégatan eller i Poseidon!

Ända in i kaklet!

4

Visa/dölj kommentarer (4)