"För ett nytt ledarskap för Sverige!"

Rickard Nordin

Ensamstående pappa och klimat- och energipolitisk talesperson i riksdagen (C) med intresse för e-sport. Streamar på Twitch och driver personvalskampanj i Gbg.

Göteborg| Centerpartiet| Miljö| Val| Riksdagen| Arbetslöshet| jobb| Riksdag| Energi| Bostäder| Media| Personval| Klimat| Stadsmiljö| Kollektivtrafik| Biljettsystem| Västtrafik| Skatt| Barn| Cyklism| Träd| e-sport| solel| förnybar energi| Infrastruktur

21

jul

Annie Lööf – en ledare att kämpa för!

torsdagen den 21 juli 2011

Annie Lööf

I CUF:s förbundsstyrelse talade vi inför valet 2010 om att vår kampan måste vara en frihetsrörelse, inte ett tio-punktersprogram. Precis så känns det när man talar med Annie Lööf. Det finns en glöd och ett hjärta som få andra kan matcha och det känns alltid viktigt att fortsätta kampen lite till, bry sig lite mer och jobba ännu lite hårdare. När Maud Olofsson nu avgår är det mitt gröna hjärtas förhoppning att Annie kommer att ta över.

Hemma i Jönköpings län där jag kommer ifrån har hon tagit politiken md stort. Hon fick 5000 personkryss i senaste valet, vilket är nästan 30%. Det är mer än vad alla de sittande partiledarena i riksdagen fick i Stockholm exempelvis. Snacka om stöd! Till och med min opolitiska mamma har börjat följa Annies förehavanden genom tidningar och rapporterar till mig om vad hon hittar på.

Jag har också träffat människor, entreprenörer, utanför politiken som kommit fram till mig och frågat vad de kan göra för att hjälpa till att få Annie vald. De ser hennes glöd och driv för de små företagen och kampen för ett samhälle där det är lika naturligt att anställa sig själv eller någon annan som att bli anställd.

Det finns så mycket att säga om Annie. För mig är hon den ledare som Centerpartiet behöver. Efter lunch håller Centerpartiet en presskonferens där de tre partiledarkandidaterna presenteras. Mer om processen kunde man läsa i DN igår. Må nu bästa kandidat vinna och må det vara Annie Lööf!

Annies partiledarefanpage

Media:
DN, DN:s ledare, SvD, Aftonbladet, GP, GT, GT,  DN, SvD, GP, GP

Bloggar:
Magnus Andersson, Staffan Danielsson, Leif Walterum, Christian Ottosson, Mikael Andersson, Johan Hedin

0