"Din gröna liberal från Göteborg"

Rickard Nordin

Riksdagsledamot och Ordförande för Centerpartiet i Göteborg. Ledamot av kollektivtrafiknämnden som tycker att det är alldeles för lite grönt och frihet i Västsverige.

Göteborg| Centerpartiet| Miljö| jobb| Val| Arbetslöshet| Riksdagen| Media| Bostäder| Kollektivtrafik| Stadsmiljö| e-sport| Infrastruktur| Träd| Riksdag| Järnväg| Arbetsförmedlingen| byråkrati| USA| Barn| Cyklism| Personval| Biljettsystem| Energi| Västtrafik

31

okt

LO glömde läsa sin egen rapport

måndagen den 31 oktober 2011

LAS stänger människor ute!

LO-TCO skrev en mycket kritisk debattartikel i GP riktad mot Centerpartiet och Folkpartiet häromdagen. De kom fram till att den enda anledningen vi skulle ha att förändra turordningsreglerna i LAS skulle vara att ta bort rättsskydet. Det komiska är att LO själva släppte en rapport i somras där problemen med turordningsreglerna togs upp.

Det handlar om att ungdomar och nya svenskar får otryggare anställningar. Tidigare sjukskrivna får inte chansen på arbetsmarknaden och folk som stannar kvar längre på arbeten de inte trivs på. Detta skriver alltså LO själva i rapporten.

Jag svarade dem i en debattartikel som tyvärr ”bara” publicerades på nätet i lördags. Även FP hade en liknande artikel.

Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on Facebook0

0