"För ett nytt ledarskap för Sverige!"

Rickard Nordin

Ensamstående pappa och klimat- och energipolitisk talesperson i riksdagen (C) med intresse för e-sport. Streamar på Twitch och driver personvalskampanj i Gbg.

Göteborg| Centerpartiet| Miljö| Val| Riksdagen| Arbetslöshet| jobb| Riksdag| Energi| Bostäder| Media| Personval| Klimat| Stadsmiljö| Kollektivtrafik| Biljettsystem| Västtrafik| Skatt| Barn| Cyklism| Träd| e-sport| solel| förnybar energi| Infrastruktur

24

sep

Vill du se din idé i riksdagen?

måndagen den 24 september 2012

Kammaren_-_riksdagens_hj-rtaFörra veckan öppnades riksdagen och det betyder startskottet för motionsskrivande för alla riksdagsledamöter. För mig är det första gången och givetvis har jag en lista på saker jag skulle vilja ändra på och skriva om. Men jag har inte svaren på alla frågorna och jag vet inte alla problem som invånarna i Sverige brottas med. Därför ger jag er nu chansen att påverka. Hjälp mig skriva riksdagsmotioner!

Du kanske vet hur vi ska ändra systemen så vi inte får ett nytt Haddilefall? (Jag är ju för fri invandring, men fram tills dess…) Du kanske har en skitbra idé för hur vi ska öka jämställdheten, få mer förnyelsebar energi, ändra på ersättningssystemen, minska psykisk ohälsa, eller hur vi ska tackla ungdomsarbetslösheten på ett nytt sätt. Inga tankar är för stora eller för små.

Centerpartiet är Sveriges öppnaste parti och vad kan vara mer öppet än att låta er alla leverera in era idéer och kanske till och med få dem att bli en riksdagsmotion?

Jag har två öppna möten dit alla är välkomna att komma, fika lite och bolla idéer med mig. Om ni har underlag, ta gärna med det.


24:e sep på Vasagatan 21, Göteborg, kl 18-20
27:e sep i Hembygdsgården Lyse (Lysevägen) Torslanda, kl 18-20

Det går givetvis bra att även mejla, kommentera här, skicka meddelanden på Facebook eller Twitter o.s.v. Alla kommer få ett svar på varför jag tycker att idén är bra och värd att tas vidare eller varför jag avstår. Min förhoppning är att jag här på bloggen kan redovisa ett par motioner som kommit från de jag träffar eller har kontakt med. Välkomna!

4

Visa/dölj kommentarer (4)